maandag 16 april 2007

Kwijt? Wat nou, "kwijt"??

Geduld is een schone zaak.
Zeggen ze.
Wat ze niet zeggen is dat ik met een beetje meer geduld naar mijn onderzoeksmaster had kunnen fluiten.

Een tijdje terug moest ik een aanmeldingsdossier opsturen om te 'solliciteren' naar een plaatsje in de opleiding. Dus een motivatiebrief, CV, een voorbeeldje van een van mijn schrijfsels, cijferlijsten, mailberichten en wat al niet. Ik heb dus een digitale aanmelding verstuurd en de andere stukken met de post meegestuurd.
En toen werd het akelig stil...

Ik dus aan het mailen om te vragen waar de beschikking blijft. Ze vragen of ik de print van de digitale aanmelding nog eens op wil sturen. Ik stuur hem op. Wat hoor ik vervolgens: "oh ja inderdaad. We zijn je dossier kwijtgeraakt." Of ik de hele rimram nog een keer op de bus wil doen voor 20 april, anders is het echt te laat. Ik had geen dag langer geduld moeten hebben.

Maar waar de fuck zijn ze überhaupt mee bezig? Ze krijgen een digitale aanmelding binnen, maar de poststukken zien ze nergens. Je ziet toch dat daar iets niet aan klopt? Maar wat doen ze dan? Ze doen alsof ze achterlijk zijn en laten niks weten, zodat ik niet eens weet dat alles in de soep aan het lopen is.

Kutbureaucratie

====================

Is: niês
Wil: tijd en inspiratie om wat te schrijven
Kijkt uit naar: zie "Phew - 13-4"
Gaat zo: nuttige dingen doen
Keek: X-Men 3 met mijn ongebroerte
Leest: nóg steeds de Slinger van Foucault. Het begint een beetje in te kakken
Luistert: Sonic Youth - Murray Street

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een stelletje eikels zeg!
Gelukkig is alles goedgekomen ^_^
Go you dat je bent gaan mailen!!
*knuffie*

Cheeky Monkey zei

Oh, ze zijn ook zo ernstig daar. Ik wacht ook nog steeds op mijn diploma. Op 1 maart kwamen we erachter dat er een foutje op zat, en anderhalve maand later nog steed niks >__>

Brian zei

@Inge: nouja, dat valt nog te bezien. Nu kan ik door hun domheid misschien weer niet beginnen in september. Maar dan krijgen ze een eel kwaaie ik over de vloer. XD

@Mijntje: gheh, Utrecht hè, niet Nijmegen ;) Maar ik denk dat alle uni's gewoon zuigen. :P