maandag 16 juni 2008

Exterminate! Exterminate!! EXTERMINATE!!!

Ik wil graag even twee dingetjes duidelijk maken. Primo: dat ik op dit moment mijn studie tijdelijk heb onderbroken (pleonasme, I know), wil niet zeggen dat ik geen taalwetenschapstudent meer ben. Secundo, en veel belangrijker: als iemand het nog waagt me in mijn gezicht voor 'eeuwige student' uit te maken, plant ik hem verbaal mijn staalneuzige veiligheidsschoen in zijn muil.

Ik heb zo mijn redenen voor die studiestop. Wat ik niet heb is de plicht of behoefte verantwoording af te leggen tegenover iedere randdebiel die, ongehinderd door enige vorm van intelligentie, meent een oordeel over me te moeten vellen.

Echt, sommige mensen... *GROM*====================

Ligt het trouwens aan mij, of is het de laatste tijd overal heel erg stil op bloggebied?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hmm dat wist ik nog niet van je studie..
Wat de reden ook mag zijn, ik hoop dat je je studie snel weer op kunt pikken!
Mzzl
Edwin

Nefke zei

Oh well, ik blog me suf, as allways ;)

hihi

Valerie zei

Wooooh, way to go Brian! :D
..Sommige mensen snappen sommige dingen gewoon niet..

..Misschien dat je de volgende keer meteen er een opmerking bij kan maken dat je hun retroflexieve r, geaspireerde t en gepharyngealizede d niet trekt, om maar nog niet te spreken van de slechte A'-movementconstructies* die ze bezigen. :P Taalwetenschap ftw!

(*Ik doe nu een paper over 'proleptic constructions', ook leuk!)

Valerie zei

Oh en nee, tis wat stilletjes he? Ik heb verder ook niet veel te vermelden, behalve dat ik met die @^*#@-papers bezig ben.. Mweh.

Waarsch is iedereen met de laatste loodjes (van studie/werk/whatever) bezig..? Of iedereen kijkt al te erg uit naar de vakantie? :P (Dat sowieso..)