zondag 19 november 2006

Zwartbroek Open Air / Podium / Haard *

"The roof, the roof, the roof is on fire
We don't need no water, let the motherfucker burn"
--(Bloodhound Gang - Fire Water Burn)

Zo. Na een weekje niet al te veel te hebben uitgevoerd, ben ik weer een beetje uitgerust. Tijd voor een updateje. Updateje, ja. Zo schrijf je dat. Net als cakeje :P

Zaterdagavond ben ik met Erwin en Mark naar Zwartbroek gefietst. Voor de niet-natives onder jullie (bijna iedereen dus): Zwartbroek is een nog dieper gat dat bij de krater Weert hoort. Het was de bedoeling naar een optreden van Nem-Q te gaan kijken, de progrock-/metalband van een stel andere vrienden van ons. Zie link in de sidebar. Uiteindelijk hebben we niet veel meer gedaan dan buiten een half uur staan kouwkleumen en een fles bier drinken. Reden: de kiet stond vol rook omdat de beheerder van de zaal (lees: schuur) niet de moeite had genomen de schoorsteen van de houtkachel (!) te onderhouden. Blijkbaar was de schuur al eens ooit afgefikt en de eigenaar had duidelijk van het verleden geleerd door zijn nieuwe etablissement nog net dat beetje extra ontvlambaarheid mee te geven door overal camouflagenetten neer te hangen en een kachel te plaatsen die steekvlammen uitbraakt als je hem openmaakt. Het is misschien maar goed dat de band besloten heeft niet te spelen, want erg veilig voelde niemand zich daar.

Nouja, optreden of geen optreden, het was een avond om nooit te vergeten. Over een jaar wordt er geheid nog om gelachen.


* a.u.b. doorhalen wat niet van toepassing is