dinsdag 10 oktober 2006

Stressed Eric

"Fitter, healthier and more productive,
a pig
in a cage
on antibiotics"
--Radiohead - Fitter, happier--


Yay, Permafrust, mijn all-time favorite MSN-naam is nu echt op me van toepassing. Ik ben de laatste tijd zo enorm opgefokt dat ik me met geen mogelijkheid langer dan twee uur kan concentreren. Dat is nogal onhandig als je een vak als Linguïstische Argumentatie volgt. De artikelen die we daarvoor moeten lezen zijn de moeilijkste die ik ooit heb gezien. Van de colleges snap ik intussen geen flikker meer; ik kan mijn hoofd er gewoon niet bij houden.

Ik heb vanmiddag een gesprek met een studiebegeleider om uit te leggen wat er aan de hand is en te proberen mijn studie weer op de rails te krijgen. Ik kan gewoon niet zeggen hoe erg ik daar tegenop zie. Niet dat ik veel keus heb. Het is pompen of verzuipen. Waarschijnlijk komt het erop neer dat ik Ling. Arg. dit blok moet laten vallen (mijn achterstand is intussen enorm) en het schrijven van mijn bachelorscriptie een blok uit kan gaan stellen. Alweer extra vertraging. Alsof ik verdomme nog niet lang genoeg bezig ben intussen.



Is: *wijst naar rechts*
Wil: superkrachten à la Phoenix, zodat ik even een klein zonnestelsel op kan blazen ofzo. Je efkes lekker op iets afreageren schijnt gezond te zijn.
Kijkt uit naar: bedtijd...
Gaat zo: naar Utrecht
Luistert: Pearl Jam - random mp3-tjes
Leest: Stefan Brijs - De engelenmaker (aanrader!!)

3 opmerkingen:

Blaidd Drwg zei

*doet zen terug* En het werkt ook nog!:P

@Nienna: LOL

Anoniem zei

Damn dat is klote!
Hoe is dat gesprek nou verlopen met die studiebegeleider?

Cheeky Monkey zei

Oh jee.... :( Het is soms ook moeilijk om je ertoe te zetten, he. Veel succes in ieder geval.