vrijdag 1 september 2006

**insert title here**

Eindelijk, eindelijk EINDELIJK is mijn cijfer voor fonologie van meer dan een jaar geleden verwerkt! Een 10 en 6 studiepunten rijker! (vandaar mijn zelfverwennerij) ^___^

Ik ben toch maar niet naar het Boekenfestijn geweest. Mieke zou eigenlijk meegaan, maar heeft uiteindelijk toch maar afgezegd wegens geldgebrek (geen ov meer en net een verhuizing achter de rug enzo) en ik had niet zoveel zin om in m'n uppie naar Utrecht te bollen. In november is er gelukkig ook nog eentje in Eindhoven.
Het gevolg hiervan was wel dat ik opeens een hoop geld over had (ik had al flink wat vers verdiende knaken opzij gelegd) en stiekem toch wel zin/reden/excuus had om mezelf een klein beetje te verwennen (zie boven). Ik heb dus, zoals het een waarachtig nerd betaamd, mijn pennenfetisj een beetje bevredigd en mijn ouwe, verrotte vulpen vervangen door een mooi, shineh, nieuw Parkerbeest. Because I'm worth it. Right?

En YAY! \o/
Michiel heeft eindelijk zijn foto's van de Highland Games op internet gezet; nu nog die van Saskia en de film van Ruudje. Hier zijn er een paar:


De middagbarbeknoei op zaterdag. Onder dat zeildoek zouden we de dag erna een uur of twee, drie met een dikke 20 man moeten schuilen voor de regen. Onvergetelijk.


Cabertoss! Woei!
Of ja, caber-tje eigenlijk. Die in het echt zijn toch een stuk groter. Er zijn geen dooien gevallen.


Dit spel heette... erm... Gooi-Elkaar-Met-Natte-Stukken-Schuimspul-Van-De-Balk-Af.

Ik zou nog wel efkes verder kunnen gaan, maar ik word een beetje melig van het uploaden van die foto's. Het was in elk geval een erg gezellig weekendje en ik verheug me nu alweer op volgend jaar.
*wacht met smart op de DVD* :P

Verder: de laatste week van mijn vakantie begint en ik kan niet zeggen dat ik er rouwig om ben. Ik heb echt zin om weer te beginnen. Met een beetje geluk heb ik aankomende week iedere avond wel wat leuks te doen; maandagavond D&D, dinsdag- en donderdagavond D&D en Bottom kijken met andere fanaten (volgorde nog niet zeker), woensdagavond wéér D&D, vrijdags waarschijnlijk vaders verjaardag vieren. Aankomend weekend is ook al de moeite: ik kan naar drie verjaardagen als ik wil. Ik vermaak me dus wel :D

Is: "gayer than a tree full of monkeys on nitrous oxide"
Wil: niks bijzonders
Gaat zo: tv kijken
Kijkt uit naar: weekend
Luistert naar: Radiohead - Amnesiac (album)
Leest: Noam Chomsky - Hegemony or Survival
Keek: Blackadder goes Forth

4 opmerkingen:

Cheeky Monkey zei

Bedoelde je niet "That he's English"? :P
*is enorme nerd*
Maar hey! Je had een 10 voor phonology? Ranzige nerd! Ik ben geshockeerd!

Rhewin zei

Nope, ik ben vrolijk, niet engels :D
En ik ben idd een vieze ranzige neurt, maar wat ben je zelf?
Hè, hè, hè?
Ah!

Cheeky Monkey zei

Een Nymph *kijkt dreigend*
En jij wraaknemende n- laat maar. Ik ben trots op je hoor :P

Juhani Zimarin zei

Pennen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^_^