maandag 27 april 2009

Nee, ik ben niet dood ;)

Ik moet eigenlijk mijn kamer poetsen voor ik aan het werk ga, dus leek het me wel een goed moment om even een updateje te schrijven. Ik Haat poetsen...

Ik had eigenlijk al veel eerder iets willen en kunnen schrijven over hoe goed het niet-meer-student-maar-postbode-zijn me bevalt, maar het leek me allemaal nog erg voorbarig. Gek genoeg is mijn mening na bijna 4 maanden in een dom oranje pakje rondsjouwen niet veranderd. Ik vind het echt heel leuk!
Niet dat dit nu het eindstation is, natuurlijk. Zelfs al zou ik de rest van mijn leven postbode willen zijn (niet dus), dan denken ze daar bij TNT nog heel anders over. Het is wel echt een zooitje daar hoor, met alle reorganisaties, loonsverlagingen, oneelrijke concurrentie en wat al niet. Ik ben dus in de tijd die ik over heb (dat is 40 uur, minus de tijd die ik werk) via de LOI een opleiding bedrijfsadministratie aan het doen in de hoop dat ik dan straks wel werk kan vinden dat beter betaalt dan minimumloon. Let's face it, taalwetenschap is geweldig en ik heb er geen spijt van dat ik daar bijna al mijn stufi aan heb opgemaakt, maar een bachelordiploma ATW is f-ing useless.

Verder nog nieuws?

Oh ja, ik ga weer DM'en! Mijn laatste serieuze poging is alweer jaaaaren geleden dus ik heb er echt ontzettende zin in. Ik ben de laatste tijd al druk bezig geweest met het verzinnen van adventureleed voor mijn spelers en het tekenen van kaartjes (omdat ik dat nu eenmaal veel te leuk vind). Wat ook erg motiverend werkt zijn de gave characters waar m'n spelers mee aan komen zetten. Ik heb er echt zin in. Ik heb voor het gemak (hoop ik toch) een tweede blog geopend dat als campaign journal moet dienen. Misschien dat iedereen zo een beetje op de hoogte blijft van wat er de laatste keer ook weer gebeurd is.

Zo. En nu ga ik me maar eens nuttig maken. Wens me sterkte.

PS: schrijven voelt echt... raar. Alsof door niet te bloggen mijn taalvaardigheid is afgestorven. Een beetje als een slapend been.

3 opmerkingen:

Valerie zei

Sterkte! ;)

En laat dat schrijfbeen vooral niet verder slapen.. ;P

Nefke zei

YAY voor het niet dood-zijn :P

Cheeky Monkey zei

Snel! Maak het wakkeer voor je er te lang op zit en het geamputeerd moet worden! Oftewel: meer updates :P