maandag 25 juni 2007

Procrastinator IV - The Final Deadline

Nu in de bioscoop!

Echt, ik word helemaal wappie. Ik heb woensdag en donderdag tentamens: eentje van discourse-analyse en eentje voor historische taalkunde. Ik heb nog bijna niks gedaan. Geprobeerd wel, urenlang lezen in de stapel artikelen die ik door moet spitten, zonder ook maar één lullig regeltje tekst in me op te nemen. Waar ik oorspronkelijk een kleine week voor had uitgetrokken, moet ik nu in anderhalve dag zien te fiksen.

Kortom: I am ska-rrrewed!

Ik zie het nog gebeuren: mijn droomjaar, met een negen gemiddeld, strandt in het zicht van haven omdat ik er opeens niet meer bij ben met mijn hoofd. Kan ik volgend jaar nog niet aan mijn master beginnen. Okee, ik weet dat dit doemdenken is, maar misschien kan ik zo de stress hoog genoeg opvoeren dat ik toch weer verder kom. Ik heb nou eenmaal werkdruk nodig om iets te presteren.

Als er iemand voor me wil duimen, kaarsjes branden of maagden offeren aan Beëlzebub, dan stel ik dat erg op prijs. Maar met een gelukwens of een schop onder mijn achterste ben ik ook al heel gelukkig. :P

Dank u wel

8 opmerkingen:

Nefke zei

kaarsjes en/of maagden heb ik niet bij de hand, maar ik wil best voor je gaan duimen, en ik ben erg goed in schoppen :P *schopt*

You can do it, you can do it! Beloof jezelf dat je na je tentamens nogmaals mijn aardappelschotel mag maken :P

x
Nefke

Daphne zei

hoewel het offeren van maagden immer aantrekkelijk is, is het weer daar momenteel niet zo voor geschikt helaas... dus krijg je een *kick* schop jezelf ook even om wat te doen, want het zou zonde zijn het nu nog te verkloten. je kan het!

Emma zei

Misschien moet je jezelf opsluiten in een lege kamer zonder afleiding, en er pas weer uitkomen als alles af is en in je hoofd zit... Maar het offeren van maagden is natuurlijk ook een voor de hand liggende optie ;)

Heel veel succes en je kunt het! Ik zal gaan duimen en schoppen en zo ;)
*Hugs*
Emma

Catheleyne zei

Ook succes! En schop, en alles wat daarbij hoort met de kaarsjes en de maagden enzo.. ^_^

*knufs* Holly

Anoniem zei

tja die maagden kon ik zo gauw niet vinden, dat duimen lukt nog wel ;)
Wat ik altijd deed: 'als ik dit en dit gedaan heb mag ik van mezelf even iets leuks (whatever) gaan doen, maar dan moet dit eerst af'. Niet dat dat altijd hielp, maar soms he!
Edwin

pinky zei

Ik ga morgen oppassen, dus met die maagden komt goed :p
En even serieus: je kan het hoor! Het zijn je laatste loodjes. En ze zijn dat wel zwaar, maar straks kan je terugkijken en trots zijn op jezelf!
Je kan het! *doet een bemoedegingsdansje*

Cheeky Monkey zei

Heel veel succes! Ik duim voor je!

En niet vergeten, je hebt altijd nog herkansingen als je je shinneh gemiddelde omlaag haalt :)

Rose zei

*heeft maagden in de aanbieding, twee halen 1 betalen!*

ik ga mee met het scanderen van Nefke: You can do it! You can do it!

knuffels